Dakterras hekwerk

Dakterras Amsterdam Hardhouten hekwerk Luxe

Hardhouten hekwerk met balustrade lat

Uw dakterras moet een hekwerk hebben om veiligheidsredenen. In de vergunningsaanvraag staat vermeld welk soort er geplaatst moet worden. Er twee opties: een metalen- of een houten hekwerk (hardhout of Douglashout). Een enkele keer komt het voor er een hek van glas met metalen staanders een vereiste is. Wij werken altijd met de hoogste kwaliteit materialen. U kunt uw hek ook personaliseren, door hem te laten bekleden met bamboestokken, gespleten bamboe of klim gaas voor beplanting. Ook kunt de bovenzijde van het hek voorzien van een hardhouten balustrade lat voor een extra luxe uitstraling. Op al onze hekwerken zit 10 jaar garantie.

Balkons
Ook kunt u uw balkon opvrolijken met één van onze hekken. Ze zijn namelijk ook zeer geschikt voor balkons. Hierdoor lijkt uw balkon weer als nieuw. Naast een hek kunnen wij uw volledige balkon renoveren. Voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Los hekwerk
Heeft u al een dakterras en wilt u enkel het hekwerk vervangen? U kunt bij ons ook een losse items bestellen. Wij kunnen het hekwerk bij u inmeten en indien gewenst ook plaatsen. Voor meer informatie, vrijblijvend advies of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.